CV-installaties

CV-installaties

Verwarming
Er zijn verschillende manieren om een ruimte op een efficiënte, duurzame manier te verwarmen. Het is daarbij van belang dat de verwarmingsinstallatie die u kiest goed wordt afgestemd op de functie van de desbetreffende ruimte. Voor advies, uitvoering en/of onderhoudswerkzaamheden bent u bij Toonen installatietechniek aan het juiste adres. Wij pakken dit vakkundig op met onze medewerkers en gecertificeerde (CO vakmanschap) monteurs.

CV-ketel en radiatoren
De meeste woningen zijn voorzien van een CV-ketel en de bijbehorende radiatoren. Wanneer u niet tevreden bent over de prestaties van uw huidige installatie, laat ons u dan informeren over de eventuele aanschaf van een nieuwe HR-ketel die aanzienlijk zuiniger is dan uw verouderde CV-ketel. Dit geldt ook voor het type radiator, waar inmiddels diverse mogelijkheden voorhanden zijn waar we u over kunnen adviseren.

Warmtepompen
De installatie van een warmtepomp is een uitstekende manier om uw woning op een duurzame manier te verwarmen en te besparen op uw maandelijkse energiekosten. Ook hier zijn diverse mogelijkheden/soorten die wij als Toonen installatietechniek graag met u willen bespreken en over willen adviseren.

Vloerverwarming
Vloerverwarming is een soort verwarming die als bijverwarming (bijvoorbeeld alleen in de badkamer) of als hoofdverwarming kan worden toegepast. Bijkomend voordeel is wanneer het als hoofdverwarming wordt toegepast, er geen radiatoren meer nodig zijn. Dit zorgt voor een gelijkmatig, constant en een aangenamer binnenklimaat, wat een besparing op de energierekening kan opleveren.