Over Toonen

Wij verzorgen klimaatbeheersing, koeltechniek en investeren in duurzaamheid

Onze specialisten

Projectleider

Projectleider

Als projectleider ben je de spin in het web binnen het bouwproces. Je coördineert en bewaakt gericht het bouwproces op de realisatie van een optimaal verloop van interne werkzaamheden zoals engineering, werkvoorbereiding en de uitvoering.

Werkvoorbereider

Werkvoorbereider

Als planner/werkvoorbereider ben je het technisch aanspreekpunt voor het project die je coördineert. Je hebt regelmatig contact met de projectleider en de monteurs op de projecten over de technische aspecten en waar nodig bied jij hun ondersteuning daarin voor aan.

Servicemonteur

Servicemonteur

Als servicemonteur houd je je binnen de afdeling technisch beheer bezig met service- en onderhoudswerkzaamheden aan de klimaatinstallaties binnen de woning en utiliteitsbouw. Hierbij is het doel om de installaties van onze klanten optimaal te laten functioneren.

Monteur

Monteur

Als installatiemonteur ga jij op basis van kennis en ervaring de montage realiseren van sanitaire, klimaat- en luchtbehandelingsinstallaties voor projecten in de woningbouw en utiliteit.

De feiten

Mensen staan centraal Installeren is mensenwerk. We zijn dan ook ontzettend trots op al onze medewerkers. Iedere dag werken bij Toonen vakmensen vol passie om de meest uiteenlopende projecten te realiseren voor onze klanten. Dit doen we vol focus, met betrokkenheid en plezier. Dat maakt Toonen tot uw betrouwbare partner.

Midden Nederland
Toonen is actief in Midden Nederland. Voor hele gave projecten gaan we ook weleens wat verder weg. Onze klanten zijn particulieren, scholen, instellingen, fabrieken en het MKB. Bij Toonen zijn de lijnen kort en de communicatie helder: een mooie basis voor een bestendige lange termijn relatie.

Innovatie en duurzaamheid Techniek is onze business. Bij de VDK Groep zijn we continu op zoek naar innovaties. Innovatieve en duurzame installaties zorgen voor CO2 reductie, energiebesparing, verbeterde bedrijfsprocessen, meer comfort en veiligheid. Wij leveren zowel bestaande technieken als nieuwe innovaties.

Groot door klein te blijven Toonen is onderdeel van de VDK Groep (meer dan 100 zelfstandige bedrijven). Groot voordeel daarvan is dat we onze krachten kunnen bundelen en tegelijkertijd zelfstandig kunnen zijn. Wij geloven in een goede sfeer, ondernemerschap en we gaan zorgvuldig om met onze leefomgeving.