Wat wij doen

Toonen installatietechniek hecht veel waarde aan service en onderhoud. Wij zorgen niet alleen voor installaties van bijvoorbeeld cv-ketels, maar zorgen ook voor het onderhoud van uw cv-ketel of verwarmingsinstallatie en grijpen in bij storingen of andere noodgevallen. U kunt bij ons ook een onderhoudscontract afsluiten. Ook kunnen wij uw installaties op afstand beheren. Daarmee leveren we service en onderhoud waar je ‘u’ tegen zegt!

CV-installaties

CV-installaties

Voor advies, uitvoering en/of onderhoudswerkzaamheden bent u bij ons op het juiste adres. Wij pakken dit op met onze medewerkers en gecertificeerde monteurs.

Lees verder
Koelinstallaties

Koelinstallaties

Toonen installatietechniek staat voor het professioneel installeren van airco’s. Wij verzekeren u van een goede en veilige installatie van uw airconditioning.

Lees verder
Ventilatiesystemen

Ventilatiesystemen

Het binnenklimaat bepaalt voor een groot deel of een woon- of werkomgeving plezierig aanvoelt of niet. De temperatuur dient behaaglijk te zijn, evenals de luchtcirculatie.

Lees verder
Waterinstallaties incl. sanitair

Waterinstallaties incl. sanitair

Het vak van loodgieter houdt zich bezig met de aanleg en het onderhoud van sanitair, verwarmingsinstallaties en waterleidingen.

Lees verder