Loodgieterswerk

Loodgieterswerk

Het vak van een loodgieter houdt zich bezig met de aanleg en het onderhoud van bijvoorbeeld sanitair, verwarmingsinstallaties en waterleidingen. Daarbij kunt u denken aan het verhelpen van kleine ongemakken, zoals het repareren van een lekkende kraan of het ontstoppen van een afvoer.

Maar ook grote projecten, zoals het aanleggen van een zinken of koperen dakbedekking of het installeren van een nieuwe badkamer, behoren tot het werk van loodgieters. De vakkundige loodgieters van Toonen installatietechniek staan klaar voor uw loodgieterswerk in de omgeving Nijmegen, Beuningen, Wijchen en omtrek.

Gasleidingen

Gasinstallaties voor de woningbouw, grote gasinstallaties voor bedrijven of het ontwerpen daarvan? Dan bent u bij Toonen installatietechniek aan het juiste adres.

Waterleiding, installeren en repareren

Waterinstallaties voor woonhuizen, hotels, restaurants, campings, sportaccommodaties en meer. Wij helpen u graag. 

Zinkwerk en koperwerk

Vele koperen en zinken roeven- en felsdaken zijn al door ons gerealiseerd. Aan welk koper- of zinkwerk heeft u behoefte?

Hemelwaterafvoer

Voor traditionele hemelwaterafvoersystemen in pvc, zink of koper en het ontwerpen en installeren van volvullingssystemen is Toonen installatietechniek uw partner.